Dieta paleo, folosită cu succes în curele de slăbit

Dieta paleo, cunoscută și sub denumirea de "dieta omului din epoca de piatră" sau "dieta paleolitică", se bazează pe premisa că oamenii moderni ar trebui să consume alimente similare cu cele consumate de strămoșii din epoca de piatră cu mii de ani în urmă, înainte de apariția agriculturii și creșterii animalelor.


Alimentele incluse în dieta paleo sunt cele care pot fi vânate, pescuite și culese, cum ar fi carnea de toate felurile, peștele, fructele de mare, ouăle, legumele, fructele, nucile și semințele. Alimentele evitate sunt cele introduse prin agricultură și creșterea animalelor, cum ar fi cerealele, leguminoasele, produsele lactate, zahărul rafinat și uleiurile procesate.


Susținătorii dietei paleo argumentează că stilul de viață modern, inclusiv dieta tipică a Occidentului, este cauza multor boli cronice, precum diabetul, obezitatea și bolile de inimă.

În cura de slăbit, dieta paleo se poate asocia cu rezultate foarte bune cu suplimentul nutritiv Reg-enor, la care se recomandă chiar acest regim alimentar tradițional. Informații suplimentare despre acest produs revoluționar, care asigură pierderea în greutate alături de un regim alimentar ușor de urmat, puteți obține de la d-na NAGY-LÁSZLÓ KINGA.

Comentarii