Preparate cu conținut de extract de păducel pentru o inimă sănătoasă

Din valoroasele materii prime, oferite de păducel (frunze, flori, fructe), au fost obținute prin diverse metode de extracție, o gamă largă de forme farmaceutice, cum sunt: infuzia și decoctul, tinctura, extractul fluid, moale sau uscat, vinul tonic, tablete, capsule, ș.a. Tinctura Crataegi, se obține din fructele uscate de păducel prin macerare sau percolare cu alcool etilic de diverse concentrații, are un bun efect cardiotonic și ușor sedativ, care-l recomandă pacienților care suferă de afecțiuni cardiace.
În scop profilactic, se recomandă utilizarea ceaiului de păducel, care îndulcit cu miere asigură o buna protecție a aparatului cardiovascular, fiind indicat pentru prevenirea unor afecțiuni din această sferă.

Printre suplimentele nutritive distribuite de firma Biocom, se remarcă produsul Circuline, care conține extract din frunze și flori de păducel, cu un bun efect asupra aparatului cardiovascular. Pentru a avea mai multe informații despre acest produs, dați click, pe link-ul de mai jos:

Pentru a achiziționa acest produs, vă rog să vă adresați d-lui Szekrenyes Zoltan .


Comentarii