Cum puteti beneficia de consiliere gratuita online in domeniul terapiilor complementare?

Sunt doctor farmacist, specialist în fitoterapie, aromaterapie, apiterapie, dietoterapie și homeopatie. Desfăsor de peste 40 de ani această activitate în domeniul terapiilor naturale și am acumulat o bogată experiență în utilizarea diverselor remedii utile în prevenirea, dar și în vindecarea bolilor.
În ultimii ani au apărut în mass media și mai ales în social media, numeroase informații, mai mult sau mai puțin corecte despre modul de viață sănătos și despre utilizarea terapiilor naturale blânde, cum sunt: fitoterapia, aromaterapia, apiterapia, dietoterapia, homeopatia, balneoterapia, masajul, reflexoterapia, ș.a.
Informarea persoanelor interesate de către un specialist din domeniul terapiilor complementare și alternative, este esențială pentru reușita unui tratament eficient și din acest motiv mi-am propus să ofer consiliere gratuita tuturor celor interesați de aceste metode.
Informațiile despre utilizarea diverselor plante medicinale și aromatice, a uleiurilor esențiale, a produselor apicole, suplimentelor nutritive și remediilor homeopatice, devine posibilă prin folosirea facilităților oferite de Facebook prin funcția de messenger, unde mă puteți contacta pentru o consiliere online.
Să trăiți mai mult, mai bine și mai sănătos!
Doctor Natura


Comentarii