Știm cu toții că Transilvania este una dintre zonele din România cu o
gastronomie diversă și delicioasă. Mai mult decât atât Sibiul este în acest
an desemnat Regiune Gastronomică Europeană, drept recunoaștere a
gastronomiei și bunătățurilor locale.
Deja cu o tradiție în gătit, pentru acest an pregătim pentru toți oaspeții noștri un nou program: Experiențe gastronomice în Transilvania. Pentru a nu un program limitat la anumite date vom mixa pachetul Experiențe gastronomice cu weekendul gastronomic. Astfel, în principiu ecare weekend din an poate unul gastronomic și de fapt va o nouă experiență culinară. Vom încerca să aducem pe masă tot ceea ce știm să facem mai bun, din produse locale și tradiționale după rețete pe care le avem din sat, de la părinți și bunici, de la bătrâni sau alte neamuri care ne-au învățat să gătim.
Deja cu o tradiție în gătit, pentru acest an pregătim pentru toți oaspeții noștri un nou program: Experiențe gastronomice în Transilvania. Pentru a nu un program limitat la anumite date vom mixa pachetul Experiențe gastronomice cu weekendul gastronomic. Astfel, în principiu ecare weekend din an poate unul gastronomic și de fapt va o nouă experiență culinară. Vom încerca să aducem pe masă tot ceea ce știm să facem mai bun, din produse locale și tradiționale după rețete pe care le avem din sat, de la părinți și bunici, de la bătrâni sau alte neamuri care ne-au învățat să gătim.
Comentarii
Trimiteți un comentariu