KYANI EXTREM

KYANI EXTREM

Oxidul nitric este foarte important pentru buna functionare a organismului uman, deorece aceasta molecula cu rol de neuro-trasnmitator apara si regenereaza celule corpului.
KYANI EXTREM, pe langa continutul in noni  , care aduce un aport semnificativ de oxid nitric, mai este imbogatit si cu o serie de alte elemente vitale pentru organism, cum sunt:
Coenzima Q 10 , care asigura sanatatea optima a sistemului cardio-vascular, amelioreaza circulatia sanguina si intareste sistemul imunitar.
Magneziul, ajuta la contractarea/relaxarea musculaturii si la transmiterea fluxului nervos, sustine functia sistolica si diastolica a inimii si echilibreaza metabolismul glucozei.
Zincul, se gaseste in compozitia unor enzime esentiale pentru organismul uman, are rol important in functionarea creierului, sinteza proteinelor, echilibrarea glicemiei, vindecarea ranilor, cresterea parului, mentinerea unui sistem imunitar puternic si in afectiunile prostatei si ale organelor de reproducere.
Cromul, asigura preluarea glucozei din sange in celule si astfel regleaza glicemia si reduce riscul de rezistenta la insulina.
Niacin, este o vitamina cu rol important in eliberarea de energie din carbohidrati, care favorizeaza descompunerea grasimilor si proteinelor si are un rol esential in mentinerea sanatatii sistemului nervos, aparatului hormonal si a tractului digestiv.

Comentarii