Care sunt cele mai importante produse Kyani?

KYANI SUNRISE

din care doar 30 ml/ zi , luat dimineata inainte de micul dejun, asigura doza zilnica de vitamine si minerale, de care are nevoie organismul uman. Incepand fiecare zi cu acest produs fantastic, beneficiem nu numai de efectele deosebite ale afinelor salbatice de Alaska, dar si a altor  supernutrienti, cum sunt:
Afinele salbatice , se remarca printr-un continut ridicat de antioxidanti, care este cu 50% mai mare ca la afinele cultivate. Afinul salbatic recoltat in Alaska, este una din cele mai importante surse de antioxidanti de pe planeta, datorita conditiilor vitrege de mediu in care creste. Studii recente au demonstrat imbunatatirea functiei cognitive si a memoriei in urma consumului regulat de afine iar probabilitatea de a dezvolta o forma de cancer este de 3 ori mai mica la persoanele care utilizeaza acest fruct, fata de cei care nu-l folosesc.
Zmeura , reduce hipetensiunea arteriala, regleaza nivelul glicemiei din sange si are efect calmant in tulburarile menstruale.
Aloe vera , intareste sistemul imunitar, are un efect psihorelaxant, calmeaza durerile, reduce inflamatia si are un rol detoxifiant.
Afinele rosii , previn formarea aterosclerozei si a infarctului miocardic si sunt eficiente in lupta anticancer si in tratarea infectiilor tractului urinar.
Coaja si samburele de strugure , regleaza tensiunea arteriala, imbunatatesc vederea, au proprietati antiinflamatoare si protejeaza impotriva stresului.
Strugurele concord , stimuleaza producerea de oxid nitric si amelioreaza functionarea sistemului cardio-vascular.
Rodia  mentine sanatatea inimii, trateaza anemia si oboseala cronica, protejeaza prostata.
Noni  sustine functiile celulelor si circulatia sanguina, amelioreaza starea de spirit si duce la cresterea performantelor sportive.
Goji  este eficient in preventia cancerului si artritei si ajuta la combaterea depresiilor si alergiilor.
Polenul  recoltat de albine, creste rezistenta organismului, vindeca eczemele, are proprietati antialergice si stimuleaza activitatea neuronala.
Datorita compozitiei complexe in substante naturale cu un puternic efect antioxidant, produsul are un efect profilact remarcabil in afectiuni cardio-vasculare, diabet si in diverse forme de cancer.

Comentarii