miercuri, 23 decembrie 2015

Terapii complementare, final de an 2015

Dr. Ladislau Rosenberg si-a schimbat sediul Cabinetului de Terapii complementare. Dupa o vacanta prelungita am reluat si seria emisiunilor saptamanale, la Medias News Blog.
“Cabinetul de Terapii Complementare din cadrul Centrului Medical de Elita, inseamna o noua abordare a relatiei dintre boala si sanatate, in spiritul ideeii medicinii integrative, care foloseste atat realizarile medicinii alopatice, cat si pe cea traditionala, in beneficiul pacientului”, spune dr. Ladislau Rosenberg.

luni, 21 decembrie 2015

Masajul terapeutic

In cadrul Cabinetului de Terapii Complementare, folosesc masajul terapeutic in combinatie cu diverse terapii complementare ( fitoterapia, aromaterapia, apiterapia, dietoterapia si homeopatia), care prin efectul sinergic de potentare specific acestor terapii, da rezultate bune in:afectiuni reumatismale, boli de nutritie si metabolism (obezitate si supraponderabilitate, diabet, guta), boli neurologice (pareze, paralizii), afectiuni endocrine s.a

sâmbătă, 19 decembrie 2015

Pot fi controlate afectiunile cardiace printr-un mod de viata sanatos?

Raspunsul meu la aceasta intrebare, este un da categoric. Deşi tratamentul pacienţilor diferă în funcţie de vârstă, tipul şi severitatea afecţiunii, totuşi, sunt câteva principii generale privind stilul de viaţă şi regimul alimentar care se aplică tuturor pacienţilor, care apeleaza la serviciile Cabinetului de Terapii Complementare,si anume: combaterea sedentarismului, a excesului de greutate, consumul limitat de sare, alcool şi grăsimi, asigurarea unui timp de odihnă de cel puţin 8 ore/zi precum şi controlul diabetului şi al tensiunii arteriale ale carei să fie menţinute sub 140/90 mmHg.

Sfaturi utile pentru bolnavii cu afectiuni cardiovasculare


Cabinetul de Terapii Complementare, din cadrul Centrului Medical de Elita, asigura pacientilor care sufera de diverse afectiuni cardiovasculare, consiliere despre beneficiile unui mod de viata sanatos, ceea ce poate contribui in mod semnificativ la ameliorarea starii bolanvului. Alaturi de dietoterapie, care joaca un rol determinant, se pot folosi o serie de produse din plante medicinale (paducel, valeriana), produse apicole si remedii homeopatice, care se pot asocia medicatiei alopatice, prescrise de medicul cardiolog.

vineri, 18 decembrie 2015

Programari la cabinetul de terapii complementare "Doctor Natura"

Programari la cabinetul de terapii complementare “Doctor Natura”, se pot face direct la sediul Centrului Medical de Elita, str.Iacob Pisso, nr.1, sau la telefonul: 0369445180 , de luni-vineri de la ora 8-21 si sambata de la 9-14.

Medicina integrativa, medicina secolului XXI

Terapiile complementare recomandate se integreaza cu tratamentul alopatic, oferit de medicii specialisti din cadrul Centrului Medical de Elita, asigurand astfel o sansa in plus persoanelor interesate sa traiasca mai mult, mai bine si mai sanatos! 

Masajul, parte integranta a terapiilor complementare

Alaturi de produsele din plante medicinale si aromatice, uleiuri esentiale, suplimente nutritive si remedii homeopatice de mare eficienta, activitatea de refacere a organismului este complectata cu diverse forme de masaj terapeutic, masaj de intretinere, reflexoterapie si kinetoterapie.


Servicii oferite de cabinetul de terapii complementare

Prin activitatea cabinetului de terapii complementare, asiguram consilierea pacientilor in domeniul: fitoterapiei, aromaterapiei, apiterapiei, dietoterapiei si homeopatiei, in contextul in care Centrul Medical de Elita, dispune de o gama larga de produse naturale de cea mai buna calitate, destinate prevenirii si tratarii diverselor afectiuni.


Cabinet de terapii complementare "Doctor Natura"

La cererea numeroaselor persoane interesate de utilizarea metodelor terapeutice naturale, am deschis la Medias,un cabinet de terapii complementare, in cadrul Centrului Medical de Elita, situat in str.Iacob Pisso, nr.1.